Linkuri accesibilitate

Galerie foto | Dezastru în Turcia/Siria: imagini după cutremurul din 6 februarie

Cele mai afectate orașe din Turcia, potrivit oficialilor, au fost Gaziantemp, Kahramanmaras, Hatay, Osmaniye, Adiyaman, Malatya, Sanliurfa, Adana, Diyarbakir și Kilis. Cutremurul a avut loc la ora locală 4:17 (3:17 ora României) și a avut epicentrul la 18 kilometri de orașul turc Gaziantemp. Magnitudinea a fost de 7,8 grade pe scara Richter. La ora 12:15, bilanțul oficial era de cel puțin 1.200 de morți și mii de răniți. Numărul crește pe măsură ce alte victime sunt scoase de sub dărâmături.


This image contains sensitive content which some people may find offensive or disturbing - Click to reveal
Un salvator duce un copil rănit departe de dărâmăturile unei clădiri în urma unui cutremur în Azaz, Siria, ținută de rebeli, 6 februarie 2023, în această imagine statică luată din videoclip. REUTERS TV/prin REUTERS
This image contains sensitive content which some people may find offensive or disturbing - Click to reveal
Un salvator duce un copil rănit departe de dărâmăturile unei clădiri în urma unui cutremur în Azaz, Siria, ținută de rebeli, 6 februarie 2023, în această imagine statică luată din videoclip. REUTERS/prin Reuters TV

Încarcă mai mult

16x9 Image

Ionuț Benea

A intrat în presă dintr-un pariu și a rămas aici din convingere. A debutat în jurnalism în 2008 și a trecut prin redacții locale sau naționale importante, precum Ziarul de Iași sau Adevărul. A fost implicat în mai multe proiecte editoriale independente coordonate de Freedom House și Centrul pentru Jurnalism Independent.

S-a alăturat echipei în 2021 ca senior-correspondent, funcție pe care o ocupă și în prezent. Din iulie 2021 până în ianuarie 2023 a fost redactor-șef al Europei Libere România.

Din ianuarie 2023 ocupă poziția de senior-correspondent.

XS
SM
MD
LG