Linkuri accesibilitate

Dăncilă: Iohannis se poziţionează contra românilor/ Când nu taie salariile, Dreapta le blochează


„Simțul urgenței pentru dl. Iohannis se activează doar în campanie. Abuzul de putere continuă. E a treia piedică în trei săptămâni, a treia respingere a eforturilor guvernului de a funcționa normal. Din nou președintele se poziționează împotriva românilor”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, după refuzul categoric al președintelui de a numi interimari la ministerele vacantate de ALDE.

„Dacă nu am fi găsiit soluția deblocării ministerelor, oamenii ar fi stat neplătiți mult timp. A trebuit să amânăm măsuri ca să putem funcționa. Am văzut un nou episod al nepăsării și disprețului prezidențial. E evident că partidul dlui Iohannis are o problemă cu bugetarii, că-i jignesc și-i amenință că o să le taie veniturile. Dl Președinte a dus aceasta la alt nivel: le refuză dreptul la plată dreptul la plată”, a adăugat Dăncilă, președinte al PSD.

„Fie dl Iohannis a hotărât să adopte tăierile și neplata ca proiect de țară de la dl Orban, fie a ales să intre în jocul dlui Tăriceanu. Am văzut o nouă alianță de conjunctură între dl Iohannis și dl Tăriceanu: alianța ipocriziei. Prin aceste lucruri care le fac, acești oameni s-au întors împotriva propriului popor. Vreau să dau asigurări că nu voi ceda în fața acestui blocaj”, a conchis Dăncilă.

Facebook Forum

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG