Linkuri accesibilitate

Dăncilă s-ar sacrifica la președinție, dacă i-o cere partidul: „Nu mi-am dorit foarte mult nici să fiu premierul României”


Viorica Dăncilă se cere candidat la președinție.
Viorica Dăncilă se cere candidat la președinție.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că va fi candidatul PSD la prezidențiale persoana care stă bine în sondaje, dar și care are susținerea partidului.

„Candidatul care se va poziţiona bine în sondaje, dar care va avea şi susţinerea partidului, va fi cel care va merge în cursa pentru prezidenţiale. Într-un partid nu faci întotdeauna ceea ce îți doreşti şi dacă într-adevăr ţii la acel partid şi este important rezultatul, faci ceea ce îți cere partidul la un moment dat”, a declarat sâmbătă Viorica Dăncilă, la Călărași, conform Agerpres.

„După cum ştiţi, nu mi-am dorit foarte mult nici să fiu premierul României, dar atunci când partidul a spus că este nevoie să merg pe acest drum, am mers pe acest drum”, a mai spus președinta PSD.

Dacă partidul îi va cere să fie candidatul pentru prezidențiale, atunci Dăncilă nu va refuza, a mai spus Dăncilă. Ea ar prefera însă „să merg cu un candidat şi să fiu ca preşedinte al partidului, ca prim ministru, în spatele acelui candidat”.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG