Linkuri accesibilitate

Dan Barna respinge propunerea lui Ciolacu de a sprijini moțiunea de cenzură


Dan Barna respingere propunerea lui Marcel Ciolacu ca USR să sprijine moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban și în transmite liderul PSD că nu va sprijini niciodată un demers de acest fel inițiat de către social-democrați.

„Nu veți avea voturile USR. Cât timp PSD înseamnă clanurile Firea – Pandele, cât timp PSD înseamnă Florin Iordache și Șerban Nicolae, atât timp cât PSD înseamnă hoție și minciună, USR nu va vota niciodată o moțiune de cenzură inițiată de PSD”, a spus Barna într-un mesaj video postat pe Facebook.

În schimb, președintele USR îi propune lui Ciolacu să sprijine organizarea referendumului pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice" odată cu alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Vă propun altceva: să programăm referendumul pentru Fără penali în funcții publice odată cu alegerile parlamentare, poate veți deveni mai credibil”, a mai spus Barna.

Reacția vine după ce luni Marcel Ciolacu îl invitase pe Dan Barna să se alăture PSD în demersul de a dărâma guvernul Orban.

"Să nu mai vină domnul Barna să-l înjure în Parlament pe Orban, că-l susține! Dacă vrea, să mă anunțe, doar un sms să-mi dea! Dom-le, depune moțiunea! Și o depun, și o votăm, și a trecut", a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară, la TVR.

Pe 31 august, social democrații nu au reușit să strângă numărul necesar de parlamentari pentru a ține ședința de plen în care urma să fie dezbătută și votată moțiunea de cenzură.

Liderii social-democrați nu au oferit un orizont de timp, după ședința în care nu au întrunit cvorum, privind reluarea demersului de demitere a guvernului Orban.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG