Linkuri accesibilitate

Dan Barna face public salariul soției sale la Petrom, după ce inițial îl ascunsese


Soția lui Barna este șefa departamentului de Reward&Respect Labour Litigation, la Petrom.
Soția lui Barna este șefa departamentului de Reward&Respect Labour Litigation, la Petrom.

Liderul USR Dan Barna a făcut public salariul soției sale, Olguța Dana Totolici, care inițial nu fusese publicat în declarația sa de avere, depusă la Biroul Electoral Central.

Olguța Dana Totolici, soția candidatului USR-PLUS la prezindențiale, a câștigat 354.082 de lei în 2018, de la Petrom, adică aproximativ 6.200 de euro pe lună.

„Am vorbit cu soția mea și am decis să facem publice veniturile ei din 2018. Sunt aceleași cu cele din 2017 și au fost de fiecare dată transmise autorităților în mod complet și la timp. Toate declarațiile mele de avere de când am devenit parlamentar se găsesc și pe site-ul USR", a scris președintele USR Dan Barna, pe pagina sa de Facebook.

În declarația de avere a lui Dan Barna, depusă la BEC, la rubrica de venituri ale soției, nu este completată nicio sumă.

Dan Barna declară un teren de 1.250 mp, trei apartamente, depozite în bănci sau investiţii în fonduri în valoare de 1.339.000 de lei şi datorii de 200.000 de lei la bancă. A încasat anul trecut 128.000 de lei indemnizaţie de deputat şi 37.000 de lei din închirierea unui apartament.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG