Linkuri accesibilitate

Dan Barna susține că atacurile împotriva sa aparțin PSD: Miza e un tur doi cu Dăncilă și fără candidatul USR


Liderul USR -PLUS a scăzut în sondaje după ancheta Rise Project. Dan Barna considera că este o campanie instrumentată de PSD pentru a-l împiedica să intre în turul doi al alegerilor.
Liderul USR -PLUS a scăzut în sondaje după ancheta Rise Project. Dan Barna considera că este o campanie instrumentată de PSD pentru a-l împiedica să intre în turul doi al alegerilor.

PSD a demarat o campanie împotriva sa din disperarea că Viorica Dancilă ar putea să nu intre în turul al doilea al prezidențialelor. ”Încearcă să îi mai prostească încă o dată pe români”, spune candidatul USR-PLUS potrivit Mediafax.

De la publicarea investigației Rise Project, suprapusă peste condițiile pe care USR le-a pus pentru acordarea votului de învestitură cabinetului Orban, prezidențiabilul Dan Barna este ținta unei campanii de presă negative. Rezultatul: a scăzut în sondaje în loc să crească, inclusiv în ultimul sondaj intern al USR.

Dan Barna declară că miza acestor atacuri este strict legată de faptul că premierul demis Viorica Dăncilă nu avea șanse să intre în turul al doilea de scrutin, fiind foarte prost cotată în sondaje.

PSD este un partid al ”dinozaurilor”, care nu mai reprezintă interesele cetățenilor și încearcă să lase în afara turului doi ”candidatul pe care societatea a putut să-l genereze în 30 de ani de la revoluție”

„Dacă ne uităm cum a pornit tot acest lucru, vedem că fără niciun dubiu este un atac pornit de PSD tocmai în disperarea de a încerca să îi mai prostească încă o dată pe români și de a încerca să se valideze în ochii cetățenilor. E disperarea unui partid dinozaur, care nu mai reprezintă interesele cetățenilor și care se zbate să arunce prin metode care nu țin de votul cetățenilor să arunce candidatul pe care societatea a putut să îl genereze la 30 de ani de la Revoluție, să îl lase în afara turului doi. Asta este miza. Un tur doi fără PSD asta înseamnă.”, a spus Barna.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG