Linkuri accesibilitate

Dăncilă pentru Roșia Today: „Vreau ca până în ziua alegerilor să fiu la fel de înaltă ca Iohannis”


În calitate de candidat al PSD pentru alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a poposit și la Iași, unde în decurs de doar câteva ore a schimbat nu mai puțin de patru ținute vestimentare. Însă asta n-a fost tot.

Jurnaliștii au observat că premierul și-ar fi îmbunătățit look-ul printr-un tratament cu botox la buze. Deși Dăncilă a negat vehement când a fost întrebată, schimbarea este prea evidentă chiar și pentru fanii președintelui PSD.

Noua înfățișare ar putea s-o ajute în special în mediul urban, unde tinerii apreciază astfel de intervenții. În schimb votanții clasici ai PSD nu văd cu ochi buni demersul Vioricăi Dăncilă. ”O votez că ne-a mărit pensiile, atât. La noi în sat a fost două fete care și-a făcut implant în buze și a plecat în Italia. Poate doamna Dăncilă vrea să plece și ea. O știam femeie serioasă, cu bărbat acasă. Să-i fie rușine!”, ne-a declarat, în exclusivitate, pensionara Florica V. din comuna Lețcani.

Vicepremierul Eugen Teodorovici este de altă părere. Acesta apreciază în mod deosebit noua înfățișare a colegei de partid și de guvern: ”Cred cu tărie că are șanse mai mari să intre în turul doi după ce și-a pus botox în buze. Oamenii se uită prima dată la cum arăți, abia pe urmă te judecă sub alte aspecte. Drept să vă spun mă bate și pe mine gândul să mă vopsesc blond, să-mi micșorez nasul și să-mi las mustață. Unii spun că ești ceea ce mănânci. Eu zic că ești ceea arăți.”

Deși inițial a evitat să stea de vorbă cu reporterii Roșia Today pe tema noului look, premierul Viorica Dăncilă ne-a răspuns întrebărilor într-un e-mail trimis pe adresa Roșia Today: ”E adevărat că mi-am mărit puțin buzele la sugestia consilierilor mei de imagine (alții decât cei ai lui Dragnea!). Mi-au spus că buzele sunt esențiale pentru o femeie care candidează. Dacă ai buze subțiri nu e atractiv pentru electoratul tânăr ci doar pentru cel bătrân, ori eu intenționez să captez votanți de la Barna și Iohannis, tineri. Pentru ei m-am infrumusețat. Dar ăsta este decât începutul. Până la alegerile din 10 noiembrie am programate mai multe intervenții: lifting facial, lifting la nivel de gușă, implant de silicon la nivelul fesierilor și implant osos (femur de cal) pentru prelungirea picioarelor.

Vreau ca până în ziua alegerilor să fiu la fel de înaltă ca Iohannis. Nu mă interesează să fiu la fel de deșteaptă, pentru că asta ar însemna să-mi taie cineva o bucată din creier. Iar asta nu pot să accept!”.

Până la ora publicării acestui material, mai multe doamne și domnișoare din organizația de femei a PSD și-au manifestat intenția de a-și mări buzele, solicitând decontarea costurilor operației de către partid (pe modelul elicopterului folosit în teritoriu de Viorica Dăncilă).

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorului nu coincid, neapărat, cu poziția Radio Europa Liberă.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG