Linkuri accesibilitate

281 de români blocați în Olanda și Spania, repatriați


Romania - Otopeni airport coronavirus

Șaizeci și cinci de români din Regatul Țărilor de Jos și 216 din Regatul Spaniei au fost repatriați sâmbătă și duminică, anunță Ministerului Afacerilor Externe.

Printre ei se găsesc români care se aflau în imposibilitatea de a-și prelungi șederea pe teritoriul statelor respective.

Repatrierea a fost asigurată cu trei curse aeriene speciale operate de compania Tarom, pe rutele București-Amsterdam-București, București-Madrid-București și București-Barcelona-București.

Demersurile autorităților române au permis și revenirea unor cetățeni străini rezidenți în România, respectiv patru cetățeni bulgari, treisprezece cetățeni spanioli, un cetățean olandez și un cetățean peruan.

Ministerul Afacerilor Externe folosește acest prilej „pentru a sublinia importanța verificării cu atenție, anterior oricăror deplasări, a informațiilor postate pe site-ul MAE privind sfaturile și alertele de călătorie, precum și a informațiilor de interes publicate pe paginile de internet ale misiunilor diplomatice și ale oficiilor consulare ale României în străinătate.”

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Când preoții trec de la teorie la faptă. Școala de șah de la biserică
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:34 0:00
XS
SM
MD
LG