Linkuri accesibilitate

Ciprian Ciucu, denunț la DNA împotriva primarului Gabriel Mutu


Romania, Ciprian Ciucu, candidatul PNL și USR PLUS la Primăria Sectorului 6

Ciprian Ciucu, candidatul PNL susținut de alianța USR PLUS la primăria Sectorului 6, a făcut miercuri un denunț la DNA împotriva actualui primar de sector, Gabriel Mutu (PSD), pentru deturnare de fonduri.

„Denunțul vizează articolul 307, alineatul (1) din Codul penal, respectiv deturnarea de fonduri. Mai multe detalii despre acest subiect vor fi prezentate mâine, 24 septembrie 2020 în cadrul unei conferințe de presă”, scrie Ciucu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Ciucu a cerut ajutorul poliției de sector pentru identificarea celor care au distribuit flyere specifice campaniei negative, fără a se preciza codul de mandatar pentru se identifica mai greu autorii.

Pentru campania de defăimare „bazată pe punerea în scenă a unor manipulări grosolane, care îl are ca țintă pe candidatul PNL susținut de către USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, inițiată de către postul de televiziune România TV și preluată cu încălcarea legilor electorale și a audiovizualului de către postul Antena 3”, Ciucu a făcut o sesizare și la Consiliul Național al Audiovizualului.

„Cea mai murdară și ticăloasă campanie electorală a alegerilor locale din acest an are loc în Sectorul 6. Am scos la iveală deja 23 de companii abonate la bani publici, care au contracte doar cu Primăria Sectorului 6, și care nu ar exista pe piața liberă fără banii dați de oamenii lor. Le este frică că voi scoate la lumină ilegalitățile din ultimii ani de guvernare PSD. Am prima șansă în Sectorul 6, Gabriel Mutu este disperat! De aceea, toate atacurile și mizeriile pe care le auziți, împinse cu mii de euro pe site-uri și facebook, sunt invenții pure. Campania mea a fost una transparentă, onestă și printre oameni”, a declarat Ciprian Ciucu.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG