Linkuri accesibilitate

VIDEO Deputata PSD Laura Moagher își concediază un consilier care a înjurat polițiști


​​Un consilier din Camera Deputaţilor înjură şi amenință un echipaj de poliţie care îi ceruse documentele pentru că oprise într-un loc nepermis, pe un drum din Prahova. După înregistrarea postată de Marian Godină, deputata Laura Moagher anunță că îl concediază pe Lucian Rădulescu.

În imagini se distinge următorul dialog între Lucian Rădulescu, consilier parlamentar PSD și polițist:

"Nu cred că vrei să ai un conflict cu mine. Hai să-ți arăt ceva (...) Vino încoa. Ia colea. Nu cred că vrei să intri în conflict cu mine. Încerci cu mine d-astea? Dă-mi amendă, fă ce vrei tu. Deci jur... fii atent ce spun aici, fă ce vrei tu. Hai, dă-i drumul și dă amendă", îi spune polițistului Lucian Rădulescu, după ce ia din mașină o legitimație și i-o aruncă în mână.

"Aveți un indicator acolo cu oprire interzisă, domnule Rădulescu. Ce să-mi arătați?”, îi răspunde polițistul.

Rădulescu pleacă în trombă cu mașina și continuă apoi scandalul la secția de poliție.


*Unele replici din această înregistrare conțin exprimări vulgare

Potrivit reprezentanților Poliției Prahova, citați de Mediafax, ulterior incidentului, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a mers cu mașina la sediul Postului de Poliție, unde a continuat scandalul. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Polițiștii l-au amendat cu 2.875 de lei, pentru pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor. În plus, i-a fost reținut permisul de conducere, adaugă sursa citată.

"Am luat la cunoștință cu profundă indignare de atitudinea total nepotrivită a domnului Lucian Rădulescu, în prezent consilier la cabinetul meu parlamentar de la Camera Deputaților. Sunt consternată de modul în care a reacționat acesta în momentul în care a fost supus controlului în trafic, pe raza comunei prahovene Păulești, iar limbajul folosit și utilizarea legitimației de la Camera Deputaților sunt complet inacceptabile", a scris Laura Moagher miercuri pe Facebook.​

"Având în vedere situația precizată, am decis să închei orice colaborare cu domnul Lucian Rădulescu, începând chiar de astăzi", adaugă deputata PSD.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG