Linkuri accesibilitate

Director din Ministerul Sănătății, testat pozitiv pentru Covid 19


Romania- coronavirus generic

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a efectuat la rândul său testul pentru coronavirus, iar rezultatul este unul negativ. Oficialul a declarat că nu va intra în izolare, dar va repeta testul.

Nu am avut un contact direct cu persoana respectiv. Rezultatul este negativ, se vor repeta testele. Ancheta epidemiologică va evidenția, este în curs. Ne-am organizat activitatea astfel încât să se poată lucra de acasă. A început dezinsecția încă de dimineață, 24 de ore va rămâne zona liberă. Domnul Dina avea deplasări și la Constanța, acolo unde locuiește și unde este un mic focar și e posibil de acolo. Domnul Dina este asimptomatic (…) Nu am de ce să stau momentan în izolare”, a declarat Nelu Tătaru, la Digi24.

Anterior, autoritățile anunțase depistarea cu coronavirus a unui director din Ministerul Sănătății. Este vorba de șeful corpului de control al Ministerului Sănătății, Constantin Dina.

Șeful corpului de control al Ministerului Sănătății este in prezent asimptomatic și se afla internat din noaptea trecută la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

Menționăm că testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tataru e negativ", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

A început anul universitar
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:00:46 0:00
XS
SM
MD
LG