Linkuri accesibilitate

Donald Trump a fost externat: „Nu lăsați virusul să vă domine viața"


Moldova - președintele american Donald Trump, la Casa Albă după întoarcerea de la spitalul militar unde fusese tratat pentru Covid-19, Washington, 5 octombrie 2020.

Președintele american Donald Trump le-a spus americanilor să nu se teamă de coronavirus după ce a părăsit spitalul unde a fost tratat pentru COVID-19 timp de trei zile.

Președintele Trump i-a îndemnat pe americani să nu lase virusul să le preia viața și a spus că țara va învinge pandemia cu „cele mai bune medicamente” și vaccinuri.

El a făcut precizările într-un videoclip pe care l-a postat pe Twitter la scurt timp după revenirea la Casa Albă.

Donald Trump, care a trebuit să amâne mai multe evenimente de campanie după ce a dat test pozitiv pentru coronavirus, s-a angajat să revină în curând pe urmele campaniei.

Boala sa nu numai că a dat o lovitură campaniei sale, ci a pus și lumina reflectoarelor asupra pandemiei și asupra istoricului președintelui de a minimiza severitatea coronavirusului, care a ucis peste 210.000 de oameni în Statele Unite.

Rivalul lui Trump în cursa prezidențială, fostul vicepreședinte Joe Biden, a declarat că nu este surprins de faptul că Trump a contractat COVID-19. Biden a spus că se bucură că Trump pare să-și revină, dar a adăugat că „sunt multe de îngrijorat”.

În condițiile în care au murit 210.000 de oameni, el a spus că speră că „nimeni nu se îndepărtează cu mesajul că nu este o problemă”.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG