Linkuri accesibilitate

Donald Trump:„Alegerile vor decide dacă păstrăm măreția Americii sau acceptăm o agendă socialistă care să ne zădărnicească destinul”


Trump laudă eforturile administrației pe coronavirus, îl cataloghează pe Biden drept o amenițare pentru America
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:04:54 0:00

Trump laudă eforturile administrației pe coronavirus, îl cataloghează pe Biden drept o amenițare pentru America

În discursul de acceptare a nominalizării Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale, liderul de la Casa Albă, Donald Trump, l-a catalogat pe candidatul democraților, Joe Biden, ca reprezentant al stângii radicale, care reprezintă o amenințare la adresa „visului american”.

Președintele în funcție, care candidează pentru obținerea unui al doilea mandat, a spus că Joe Biden, în cazul în care ar fi ales, ar fi campion al socialismului, extremismului și al anarhiei.

„Alegerea lui Joe Biden ar putea distruge „măreția Americii”, a spus președintele Trump, care a adăugat - „aceste alegeri vor decide dacă păstrăm măreția Americii sau dacă acceptăm o agendă socialistă, care să ne zădărnicească destinul”.

Președintele Donald Trump, alături de soția sa, Melania
Președintele Donald Trump, alături de soția sa, Melania

Candidatul republican a mai afirmat că administrația sa a „petrecut ultimii patru ani ca să repare pagubele create de Joe Biden”, ca senator și vicepreședinte al Americii, și că tot ce a dobândit administrația Trump „e acum în pericol”.

Democrații „nu consideră America drept cea mai liberă, justă și excepțională națiune din lume, o consideră cea mai nelegiuită națiune, care trebuie pedepsită pentru păcatele sale”, a mai spus Donald Trump.

Referindu-se la tulburările rasiale și la pandemie, teme-cheie ale actualității americane și ale campaniei prezidențiale, Donald Trump a spus că rivalul său democrat, Joe Biden, nu va face decât să exacerbeze disputa rasială. În privința pandemiei, președintele în exercițiu al Statelor Unite a arătat că, în cazul în care ar fi ales contracandidatul său, „China ar fi stăpână. Spre deosebire de el, voi cere socoteală Chinei pentru tragedia pe care a declanșat-o”.

Donald Trump a atacat politicile democrate pe teme precum imigraţia, regimul armelor, ordinea publică, avortul ori cenzura impusă de corectitudinea politică.

În replică, Joe Biden a spus pe Twitter: „fiecare exemplu de violență deplâns de Donald Trump s-a întâmplat în mandatul lui. Sub conducerea lui. În timpul mandatului său”.

XS
SM
MD
LG