Linkuri accesibilitate

Donald Trump cere oprirea numărării voturilor în Pennsylvania și Michigan și renumărarea în Wisconsin


Președintele în funcție, Donald Trump
Președintele în funcție, Donald Trump

Echipele de campanie ale luiDonald Trump au anunțat că se vor adresa instanței pentru a opri numărarea voturilor în Pennsylvania și Michigan și renumărarea voturilor în Wisconsin.

De asemenea Donald Trump vrea să se adreseze Curții Supreme pentru a stabili dacă voturile sosite prin corespondență în termen de trei zile de la închiderea urnelor ar trebui luate în considerare sau nu.

Ambele procese mai cer un acces mai bun pentru observatorii din partea campaniei Trump la centrele de procesare și numărare a voturilor în Pennsylvania și Michigan.

Campania Trump a cerut o oprire temporară a numărării voturilor în ambele state până când nu va primi acces la procesul electoral și nu va putea analiza buletine de vot deja deschise și procesate.

În Michigan, cu 16 electori, Biden îl devansează pe Trump, dar lupta este strânsă- 49, 6% la 48,8.

În Pennsylvania, 20 de electori, Trump are 53, 4%, iar Biden 45,4%, dar marja se reduce pe măsură ce se numără mai multe voturi.

În Wisconsin, 10 electori, Biden are 49,6%, iar Trump 48,9%.

„Lucrează din greu să facă să dispară avantajul de 500 000 de voturi în Pennsylvania. Urgent. La fel în Michigan și în alte locuri. Au găsit voturi pentru Biden peste tot - în Pennsylvania, Wisconsin și Michigan. Foarte rău pentru țara noastră!”, a postat Donald Trump pe Twiter.

Fără victorie în Wisconsin, Michigan și Pennsylvania , șansele lui Donald Trump de a câștiga alegerile se reduc.

XS
SM
MD
LG