Linkuri accesibilitate

Douăsprezece victime după incendiul de la Institutul „Matei Balș”


Pompierii au stins incendiul de la spitalul Matei Balș din București, 29 ianuarie 2021

Ministerul Sănătății a anunțat că o persoană care se afla în pavilionul 5 de la „Matei Balș” în timpul incendiului de vineri a murit astăzi. Este a douăsprezece persoană care a decedat după tragicul eveniment.

„Este vorba despre un pacient în vârstă de 89 ani, transferat după incendiul de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București. Pacientul a fost diagnosticat cu o formă severă SARS Cov-2 și prezenta multiple afecțiuni asociate”, informează Ministerul Sănătății.

Cinci pacienți au murit în cursul zilei de vineri, 29 ianuarie, după ce un incendiu a izbucnit într-o secție a spitalului Matei Balș din Capitală.

Persoanele aflate în secția 5 au fost transferate în alte spitale din București. De atunci, alți șapte pacienți și-au pierdut viața, fără a se preciza dacă în fiecare caz este din cauza incendiului.

Exclusiv: Primele secunde ale incendiului de la Matei Balș
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:51 0:00

  • 16x9 Image

    Cristian Andrei

    Face parte din echipa Europa Liberă din aprilie 2019, prima dată ca freelancer, iar din ianuarie 2021 este Senior Editor. În ultimii 15 ani a trecut de la presa tipărită, la televiziune și apoi, la presa online. Ca reporter de teren în zona politică este printre cei mai experimentați jurnaliști acreditați la PSD, dar a relatat și despre evoluția tuturor partidelor din ultimul deceniu. A făcut parte din redacția Gândul până în 2015, iar în televiziune a lucrat pentru Digi24.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Când preoții trec de la teorie la faptă. Școala de șah de la biserică
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:34 0:00
XS
SM
MD
LG