Linkuri accesibilitate

Dragnea merge la pușcărie, în PSD se ascut cuțitele

Liviu Dragnea, președinte în funcție al Camerei Deputaților și lider al PSD, partid aflat la guvernare, a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Asistență Socială Teleorman.

Decizia vine la doar o zi după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare, înregistrând un scor de aproape două ori mai mic decât cel obținut în 2016.

Cu urmează în PSD?

16:51 27.5.2019

Mașina neagră cu geamuri fumurii a făcut de mai multe ori ocolul centrului Capitalei, iar în prezent este în zona Izvor, în apropierea Casei Poporului.

De mai multe zeci de minute mașina se învârte în trafic, însă nu este clar dacă liderul PSD este în ea sau nu.

16:21 27.5.2019

Liviu Dragnea a părăsit locuința, într-o mașină cu geamuri fumurii.

Pe drum, unii trecători care au recunoscut mașina încearcă să o lovească sau huiduie.

Mașina cu geamuri fumurii în care s-ar afla Liviu Dragnea
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:40 0:00

16:06 27.5.2019

Avocata lui Liviu Dragnea a plecat de la locuința acestuia, refuzând să facă vreo declarație la ieșire.

15:57 27.5.2019

„PSD își urmează calea. Aș putea spune o nouă cale din acest punct de vedere pentru că tranziția va putea fi făcută ușor, statutar”, a fost răspunsul lui baronului de Vrancea, Marian Oprișan, la întrebarea ziariștilor legată de viitorul Partidului Social-Democrat, după condamnarea șefului formațiunii.

Ajuns și el la întâlnirea social-democraților, Marian Oprișan nu a vrut, în schimb, să comenteze decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție: „Noi nu trebuie să comentăm deciziile justiției”.

Încă de duminică, baronul de Vrancea atrăgea atenția că Liviu Dragnea trebuie „să plece acasă” dacă partidul ia la alegeri mai puțin de 30%.

Marian Oprișan: PSD își urmează calea
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:17 0:00

Încarcă mai mult

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG