Linkuri accesibilitate

Dragnea merge la pușcărie, în PSD se ascut cuțitele

Liviu Dragnea, președinte în funcție al Camerei Deputaților și lider al PSD, partid aflat la guvernare, a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Asistență Socială Teleorman.

Decizia vine la doar o zi după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare, înregistrând un scor de aproape două ori mai mic decât cel obținut în 2016.

Cu urmează în PSD?

15:36 27.5.2019

Polițiștii au ajuns acasă la Liviu Dragnea.

De asemenea, avocata lui Dragnea tocmai a intrat în imobil.

15:43 27.5.2019

Deputatul Cătălin Rădulescu a sosit la sediul PSD. „A doua execuție pentru PSD după Adrian Năstase. Sper să se bucure cei care au votat ieri”, a spus Rădulescu.

„Nu am crezut niciodată într-o justiție independentă. Dacă e nevoie, plecăm și noi din țară, rămâneți voi aici în țară cu securiștii”, a perorat Rădulescu în fața ziariștilor.

„O să-l vizităm”, a spus Rădulescu despre liderul PSD, care merge astăzi la închisoare.

Cătălin Rădulescu despre epoca Dragnea
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:45 0:00

15:57 27.5.2019

„PSD își urmează calea. Aș putea spune o nouă cale din acest punct de vedere pentru că tranziția va putea fi făcută ușor, statutar”, a fost răspunsul lui baronului de Vrancea, Marian Oprișan, la întrebarea ziariștilor legată de viitorul Partidului Social-Democrat, după condamnarea șefului formațiunii.

Ajuns și el la întâlnirea social-democraților, Marian Oprișan nu a vrut, în schimb, să comenteze decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție: „Noi nu trebuie să comentăm deciziile justiției”.

Încă de duminică, baronul de Vrancea atrăgea atenția că Liviu Dragnea trebuie „să plece acasă” dacă partidul ia la alegeri mai puțin de 30%.

Marian Oprișan: PSD își urmează calea
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:17 0:00

16:06 27.5.2019

Avocata lui Liviu Dragnea a plecat de la locuința acestuia, refuzând să facă vreo declarație la ieșire.

Încarcă mai mult

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG