Linkuri accesibilitate

Dragostea este mai puternică decât frica. Protestele susținătorilor lui Navalnîi într-o nouă lumină

După reprimarea brutală a demonstrațiilor, soldate cu mii de arestări, susținătorii politicianului rus Alexei Navalnîi au folosit în noaptea de 14 februarie lumini de telefon mobil, lanterne și lumânări, într-o nouă formă, tăcută dar vizibilă, de protest.

This image contains sensitive content which some people may find offensive or disturbing.
This image contains sensitive content which some people may find offensive or disturbing - Click to reveal
Oamenii „desenează” inimi cu lanternele de la telefonul mobil în sprijinul liderului opoziției, condamnat la închisoare, Alexei Navalnîi, și aj soției sale, Iulia Navalnîia, la Moscova în noaptea de 14 februarie, sub sloganul: „Iubirea este mai puternică decât frica”.  

Încarcă mai mult

16x9 Image

Dora Vulcan

Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

XS
SM
MD
LG