Linkuri accesibilitate

Europa: o imigrantă într-o împreunare monstruoasă


Autant en emporte Levant… Nu nou-creatul "Institut de Studii Avansate pentru Cultura si Civilizația Levantului”, aflat sub conducerea lui Emil Constantinescu, ne va revela acest secret: Europa a fost la origine o femeie orientală, o semită, o imigrantă prinsă într-o împreunare monstruoasă.

În Asia, în Levant îi este originea: mitologia Greciei antice ne spune că Europa era o tânără feniciană, o imigrantă levantină, care, sucindu-i mințile lui Zeus cu nurii ei, l-a făcut pe stăpânul tuturor zeilor sa i se arate sub forma unui enorm taur alb, care a răpit-o pe sfioasa fecioară și… s-a unit cu ea într-o manieră de nedescris în limbaj uman.

Nu e doar o fantezie erotico-greceasca, ci un adevăr mitologic. Clădirea Consiliului European din Bruxelles, unde au loc majoritatea summiturile celor 28 din UE si unde se discuta, de pilda, cotele de lapte și politica comună a imigrației, e împodobită la intrare cu o statuie care o reprezintă pe această Europa, o imigrantă călărind lasciv un taur din fier forjat.

Oare câți din politicienii noștri care vor trece zilnic prin fata statuii fecioarei cu taurul, din poarta Consiliului European, știu ca la originea Europei se află o împerechere împotriva firii?

XS
SM
MD
LG