Linkuri accesibilitate

EUROPARLAMENTARE 2019 După dezastru, Tăriceanu spune că are nevoie de un timp de ”reflecție și analiză”


„Eu nu vreau să îmi schimb punctul vedere, am decis că vom face o analiză după aceaste alegeri. Este nevoie să ne luam un timp de reflecție și analiză și să nu luăm o decizie pripită. Noaptea e un sfetnic bun”, a comentat Tăriceanu.

Liderul ALDE a spus nu a vrut să comenteze scorul mic obținut de ALDE la aceste alegeri, limitându-se doar să spună că „acest rezultat reprezintă o estimare. Rezultatul e după numărătoarea voturilor”.

”Noi ne-am fixat un obiectiv de număr de voturi, estimat pe o participare de 30-35% la vot. Participarea record ne diminuează ponderea, voturile pe care am scontat se vor realiza”, spune Liderul ALDE, partid care, potrivit exit-poll-ului nu trece pragul de 5%.

Călin Popescu-Tăriceanu a comentat și întrunirea pragului de validare a referendumului: „așa cum arată cifrele referendumul va fi validat, dar eu nu îmi schimb părerea despre el : adâncește falia din societatea românească”.

„Ceea ce eu îmi doresc este să adunăm românii în jurul unui proiect comun și cei care ne vor reprezenta la Bruxelles trebuie să promoveze o Românie unită, așa cum fac și europarlamentarii din celelalte țări europene”, a mai spus Călin Popescu-Tăriceanu.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG