Linkuri accesibilitate

EUROPARLAMENTARE 2019 Klaus Iohannis: În urma acestui rezultat, Guvernul PSD trebuie să plece


Referendumul privind justiția inițiat de președintele Klaus Iohannis a întrunit pragul de validare încă de la ora 17

Președintele Klaus Iohannis a atras atenția că în urma rezultatului votului din această seară în care PSD a suferit o înfrângere „imensă” și, ca urmare, guvernarea social-democraților „trebuie să plece”.

Șeful statului le-a felicitat pe cele două partide care l-au susținut în demersul său privind referendumul pentru justiție - PNL și USR-PLUS - și a punctat că „PSD a obținut un rezultat pe măsura realizărilor din ultimii doi ani și jumătate de guvernare : nimic nu au făcut, nimic nu au primit. Este o cădere imensă pe care a înregistrat-o PSD”.

Klaus Iohannis le-a mulțumit și românilor care au ieșit într-un număr foarte mare la vot și a anunțat că „referendumul a trecut cu brio”: „dragi români, ați votat clar și ferm pentru o politică corectă, pentru o justiție dreaptă, pentru o bună guvernare pentru români și pentru România”.

„Din păcate, lucrurile nu au mers bine peste tot. Am văzut cu toții cozile interminabile la secțiile de votare mai ales în diaspora (...) Și în 2014 și în 2019, PSD și-a bătut joc de români, mai ales de românii din diaspora. Rușine PSD”, a mai spus șeful statului.

Facebook Forum

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

#Dependențe
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:00:28 0:00
XS
SM
MD
LG