Linkuri accesibilitate

EUROPARLAMENTARE 2019 Liviu Dragnea nu demisionează: „Votul de astăzi nu bucură PSD”. Ce spune de candidatura la președinție


Liviu Dragnea a aflat rezultatele la europarlamentare.
Liviu Dragnea a aflat rezultatele la europarlamentare.

EUROPARLAMENTARE 2019. Liviu Dragnea nu demisionează, în ciuda unei scăderi istorice de scor pentru PSD. El a spus că el ar candida la președinție, „dacă are posibilitatea”, evocând riscul de a fi condamnat la închisoare. el i-a numit pe Firea și Tăriceanu ca posibili candidați la președinție.

EUROPARLAMENTARE 2019. „Votul de astăzi nu bucură PSD. Trebuie făcute analize foarte rapid și serios în partid. Am înțeles că un coleg al meu a avut o proipunere. Eu în viață mi-am asumat și ce am făcut și ce nu am făcut și la fel o să fac și acum. Dar o voi face într-o discuție serioasă, în Comitetul național”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebările la referendum „au fost făcute prost”, iar în societatea românească „nu a existat o dispută pe tema anticorupției”, a spus Dragnea.

„Eu nu am spus niciodată că vreau să candidez la funcția de președinte al României. Mi-au cerut-o mulți”, a mai spus Dragnea.

Dragnea a spus că „analiza trebuie făcută între Gabriela Firea și Călin Popescu Tăriceanu”, pentru candidatura la președinție. „Nu știu dacă Gabi mai vrea”, a mai adăugat liderul PSD.

„PSD și ALDE trebuie să facă orice ca să apere ce s-a câștigat până acum pentru români”, a mai spus Dragnea, care s-a referit la „pensii și la economie”.

„Ca să candidezi, trebuie să ai și posibilitatea. Nu mă tem de nimic. Dacă mă temeam , eram preș, eram ghiocel, eram slugă. (...) Completul de judecată, dacă va rezista presiunilor, îmi va da achitare, pentru că sunt nevinovat”, a mai spus Dragnea, care a răspuns iritat că „nu am niciun bagaj făcut”.

„Nu trebuie cedată guvernarea”, a mai spus Dragnea.

Marian Oprișan i-a cerut demisia lui Dragnea, pentru că a dus partidul sub 30%

Marian Oprișan: Dacă PSD pierde alegerile, Dragnea trebuie să plece acasă
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:12 0:00

Marian Oprișan consideră că Liviu Dragnea ar trebui să plece din fruntea PSD: „PSD ar trebui să câștige alegerile, prin ce a făcut la guvernare. Dacă nu câștigă alegerile, înseamnă că s-a greșit undeva. Un partid primește ceea ce merită. Dacă pierde alegerile, șeful partidului trebuie să plece acasă”.

„În decembrie 2016, am obținut aproape 50%. Dacă acum obținem sub 30%, Liviu Dragnea trebuie să plece acasă. O să discutăm după ce se închid urnele. Eu nu am spus că Dragnea a greșit, eu am spus că dacă partidul pierde alegerile, Dragnea trebuie să își asume responsabilitatea”, a mai spus Marian Oprișan.

  • 16x9 Image

    Cristian Andrei

    Face parte din echipa Europa Liberă din aprilie 2019, prima dată ca freelancer, iar din ianuarie 2021 este Senior Editor. În ultimii 15 ani a trecut de la presa tipărită, la televiziune și apoi, la presa online. Ca reporter de teren în zona politică este printre cei mai experimentați jurnaliști acreditați la PSD, dar a relatat și despre evoluția tuturor partidelor din ultimul deceniu. A făcut parte din redacția Gândul până în 2015, iar în televiziune a lucrat pentru Digi24.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG