Linkuri accesibilitate

Exclusivitate Krasnâileaks: Adevărul despre vizita premierului Dăncilă în Statele Unite


Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Buna ziua. Sunt hacker-ul Crucifer și vă prezint încă un episod din serialul Krasnâileaks, pe baza informațiilor furate din conturi de e-mail deținute de oameni foarte importanți.

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

Astăzi vă voi dezvălui un mesaj privat din contul de e-mail al primului ministru, Viorica Dăncilă, care i-a scris lui Liviu Dragnea în timpul vizitei la Washington. ”Domnule președinte Dragnea, am aterizat astăzi la Washington după un zbor fără peripeții. Am stat în spatele unui român stabilit la Chicago care avea un tricou cu #șîeu. I-am spus-o de la obraz: la ce-ți trebuie autostrăzi măi băiete în România, dacă mergi cu avionul? Ar trebui ca americanii să nu le mai dea vize la ăștia. Poate vorbiți dvs. cu președintele Trump sau cu cineva de la Casa Albă. Sâmbătă la prânz m-au invitat niște afaceriști la masă. N-am știut ce discutau că vorbeau în engleză (nici nu m-a interesat, sincer), dar mi-a plăcut mult friptura de prepeliță și salata de anghinare cu porumb fiert. La sfârșit am vrut să plătesc, dar m-au refuzat. Au zis ca e in contul mutării ambasadei. Revin mai incolo.”

Iata al doilea e-mail tot de la Dăncilă pentru Dragnea, trimis din SUA.

„Un tip de la firma Motorola mi-a lăsat în palmă cartea lui de vizită, când mi-a pupat mâna. Cred că i-a plăcut de mine cum am fost îmbrăcată. Când am plecat spre conferința aia, am trecut prin față pe la Casa Albă. Șoferul de la asociația aia de lobby mi-a spus că mă poate duce în Salonul Oval pentru numai 30 de mii de dolari fără poză cu Trump si 300 de mii de dolari cu poză. Mă rog, nu cred că se merită. Salonul Oval pot să-l văd și pe internet, gratis...

La conferință lumea a aplaudat tare. M-am și speriat, m-am uitat în spate să văd pe cine aplaudă. Oricum, ați avut dreptate, Iohannis s-a ofticat. Să-i fie de bine. V-am luat ceva de la duty-free bun pentru durere. Vechi de 12 ani. Ne auzim acasă, acum trebuie să decolez si vreau să mă rog împotriva la turbulențe. ”. Răspunsul președintelui PSD a fost unul foarte scurt: ”Viorica, abia pot să scriu, că iar mă doare hernia. Vino repede acasă c-a ieșit prost treaba. Dacă nu mă găsești la partid sau acasă, înseamnă că sunt la spital. Dacă nu sunt nici la spital, sunt în rai. Te aștept, dă-mi un semn”. Atât pentru astăzi. Sunt hacker-ul Crucifer și ne reîntâlnim săptămâna viitoare cu alte bombe din Krasnâileaks.

XS
SM
MD
LG