Linkuri accesibilitate

Cel puțin 45 de persoane au fost rănite în explozia unei fabrici de lângă Moscova


Cel puțin 45 de persoane au fost rănite în explozia unei fabrici de lângă Moscova, dar cauza rămâne neclară, transmite Reuters.

Explozia a avut loc la uzina optic-mecanică Zagorsk de la Serghiev Posad, lângă Moscova.

Agenția de știri de stat rusă Tass susține că, potrivit serviciilor de urgență, explozia a avut loc „în zona cazanului”.

Cu toate acestea, există speculații semnificative, inclusiv din partea consilierului politic ucrainean Anton Gherașcenko, că imaginile și filmele care au apărut cu explozia nu se potrivesc cu explicația oficială.

știre în curs de actualizare

  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Momentul în care Dumitru Buzatu este oprit de către DNA
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:17 0:00
XS
SM
MD
LG