Linkuri accesibilitate

Roșia Today a aflat de ce statul român s-a împrumutat cu 3 miliarde de euro într-o singură zi


Orlando Teodorovici răspunde la misterul împrumutului istoric - 3 mld euro într-o singură zi
Orlando Teodorovici răspunde la misterul împrumutului istoric - 3 mld euro într-o singură zi

Exclusivitate Roșia Today. Declarație fabuloasă a lui Orlando Teodorovici: „Statul a împrumutat trei miliarde de euro, ca să cumpere adidași Louis Vuitton ca ai mei la toți românii defavorizați. Fără acest împrumut vor rămâne la teneși chinezești încă 100 de ani.”

Grupul Rosia Today
Grupul Rosia Today

Ministrul Orlando Teodorovici a reușit să dea peste cap lumea analiștilor financiari când a apărut la un eveniment încălțat cu pantofi sport Louis Vuitton de 1490 de euro. Roșia Today a adunat pentru dumneavoastră reacții venite de la mai mulți cetățeni referitor la pantofii ministrului. Iată-le:

Orlando însuși a explicat pentru mai multe site-uri de știri: „M-au tăvălit ăștia din opoziție că de ce am împrumutat trei miliarde de euro pe piața externă. Ei nu știu că urmează să demarăm programul de asistență socială: primul pantof, pentru românii care toata viața nu au mers decât cu gumari, pâslari, teneși sau târlici. De cele trei miliarde de euro voi lua trei milioane și ceva de perechi de pantofi Vuitton, că am cerut și o reducere la așa comandă masivă. P-ăștia îi dăm, deocamdată, la votanții PSD. Ăilanți votanți vor primi și ei dacă votează cu cine trebuie pe 26 mai.”

Viorica Dăncilă: „Io zic ca la votanții nepesediști să se dea decât adidasul stâng, iar dacă ei votează bine și iese PSD la alegeri, să li se dea și cel drept.”

Codrin Ștefănescu: „Vă dați seama că la niște adidași de 1500 de parai, crema de ghete costă 500 de dolari și limba de încălțat costă încă 300? N-am bani de pantofi așa scumpi, da' o limbă Louis Vuitton tot îmi cumpăr. Măcar i-o dau lu' domnu' Dragnea că lui îi plac limbile scumpe.”

Reprezentant TelDrum: „Dacă statul va da la oameni adidași de 1500 de dolari, vrem să vindem și noi statului șireturi pentru acești adidași. Nu cerem mult: 400 de euro bucata. Cine vrea două șireturi – 800 de euro. Pentru țară, că doar nu pentru noi!”

Gabriela Firea: „Vrem să dăm și noi, de la Primărie, adidași d-ăștia la pensionari. Am vorbit eu cu o icoană făcătoare de minuni, pe care o are bărbată-miu atârnată la oglinda Mercedesului și mi-a zis că la așa pantofi vine Moș Niculaie automat în fiecare noapte. Pe pensionari i-ar ajuta.”

Elena Udrea: „ Orlando Teodorovici este un parvenit, se vede că nu are stil de ministru deloc. Eu, când eram ministru, nu mergeam la minister cu pantofi sub 10.000 de euro. Reflex de proletar cu scoală la seral, n-ai ce-i face.”

Acesta este un text satiric. Opiniile autorului nu coincid neapărat cu poziția Radio Europa Liberă

XS
SM
MD
LG