Linkuri accesibilitate

Fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dincă, vândut la licitație. 29 de tone


România - Fierul vechi strâns de anchetatori din curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal a fost valorificat de stat în schimbul sumei de 15.584 de lei
România - Fierul vechi strâns de anchetatori din curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal a fost valorificat de stat în schimbul sumei de 15.584 de lei

Peste 29 de tone de fier vechi din curtea lui Gheorghe Dincă din Caracal, suspect de răpirea și uciderea unei fete de 16 ani, au fost vândute de stat la licitație.

Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate, structură din subordinea Ministerului Justiției, a vândut 29.130 kg de fier vechi din curtea lui Dincă, încă din luna iulie cu 15.584 lei.

Și dubița sa Fiat Ducato, din 1998, cu 230.996 km a fost scoasă de stat la licitație, pentru aproape 5.000 de lei.

Gheorghe Dincă este suspect de răpirea și uciderea Alexandrei Măceşanu, o adolescentă de 15 ani, din Caracal, pe care a luat-o pe 24 iulie 2019 la ocazie. Fata a sunat de trei ori la 112 şi a spus că a fost răpită şi violată, implorând să fie salvată. Un lanț de bâlbâieli din partea autorităților au întârziat intervenția cu 19 ore, astfel că pentru copila de 15 ani a fost prea târziu. Potrivit declarației date anchetatorilor, Dincă ar fi ars cadavrul fetei în curtea casei, transformată într-un depozit în aer liber de obiecte scoase din uz, într-un cazan în care anchetatorii au găsit rămășițe umane.

XS
SM
MD
LG