Linkuri accesibilitate

Filmările lui Alexandru Cumpănașu de pe Tik Tok, anchetate de procurori


Alexandru Cumpănașu, în perioada campaniei prezidențiale
Alexandru Cumpănașu, în perioada campaniei prezidențiale

Anchetatorii verifică postările făcute de Alexandru Cumpănașu, fost candidat la prezidențiale, pe rețeaua Tik Tok, și cercetează discuțiile purtate de acesta cu minore de 15-16 ani și măsura în care aceste discuții intră pe teritoriul penal.

Cumpănașu a purtat mai multe discuții cu conotații sexuale cu mai mulți minori pe platforma TikTok, potrivit Aktual24. La una din minore a remarcat că este „destul de dezvoltată”, iar în alte discuții s-a referit la „dotările” sale naturale.

Cumpănașu are un cont intitulat „profu.online”, cu 450.000 de urmăritori, majoritatea adolescenți.

Ca și în cazul Alexandra, el se declară susținător al celor abuzați, în cazul de față elevii, împotriva abuzatorilor, adică profesorii, și le promite elevilor că îi va susține în instanță împotriva cadrelor didactice abuzive. Numai că în interacțiunile sale cu elevii, din proprie inițiativă sau provocat de adolescente, Cumpănașu depășește limita de la care discuția alunecă în vulgaritate și promiscuitate.

El a publicat până acum 2.300 de clipuri pe rețeaua de socializare chineză, familiară în special în rândul adolescenților.

Alexandru Cumpănașu a candidat la alegerile prezidențiale din 2019, folosindu-se de valul de emoție publică, creat în urma crimelor de la Caracal, una dintre victime fiind nepoata sa, Alexandra Măceșanu.

Cumpănașu a obținut 1,5% din voturi, având succes doar în județul Olt, cu precădere în Caracal și în satul unde locuia nepoata sa.

XS
SM
MD
LG