Linkuri accesibilitate

Florin Cîțu: PSD pregătește supraimpozitarea pensiilor și creșterea valorii RCA


România - Ministrul Finanțelor Florin Cîțu

Ministrul Florin Cîțu a prezentat miercuri un document din iulie 2019 care probează intenția PSD de a supraimpozita toate pensiile, veniturile BOR și de a crește prețul RCA.

El a spus că programul prezentat recent de PSD, prin vocea lui Sorin Grindeanu, nu se deosebește de cel prezentat în 2016 de Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, acum în închisoare, și care și atunci și acum nu are și sursele de finanțare pentru măsurile propuse.

„Socialiștii lui Dragnea au inundat spațiul public cu informații false în această perioadă. Meritați să știți adevărul. V-au prezentat un program de guvernare, exact ca-n 2016, fără surse de finanțare. Au schimbat prezentatorul: nu mai este Dragnea, este Grindeanu, cel care a semnat OUG 13 „noaptea ca hoții”.

Dar, ca și atunci lipsește sursa de finanțare. Ministerul Finanțelor din 2019 a pregătit o serie de măsuri care vin împotriva românilor. Astăzi o să vă prezint trei dintre aceste măsuri care sunt cuprinse în acest document care se cheamă „tabel de măsuri venituri și cheltuieli din 19 iulie 2019”.

Prima măsură: impozitarea veniturilor Bisericii, a doua măsură: supraimpozitarea pensiilor. Este vorba de contribuții mai mari pentru toate pensiile. A treia măsură: creșterea prețului poliței de RCA începând de anul viitor.

Sunt trei dintre măsurile pe care le pregătesc socialiștii pentru anul viitor despre care (cei de la PSD - n.r.) nu vă spun.

Meritați să știți adevărul și voi continua să vă prezint toate aceste documente în perioada următoare.”

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

200 de răniți într-o explozie puternică în regiunea Nagorno Karabah
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:33 0:00
XS
SM
MD
LG