Linkuri accesibilitate

Florin Cîțu: Situația financiară a Primăriei Capitalei este dificilă


România - Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu

Situația financiară a Primăriei Capitalei este dificilă, spune ministrul Finanțelor Florin Cîțu după întâlnirea pe care a avut-o miercuri cu primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, și cu premierul Ludovic Orban.

„Am avut o întâlnire foarte bună de lucru cu primarul ales Nicușor Dan și Prim-ministrul României Ludovic Orban. Situația financiară a PMB este dificilă (sunt elegant aici). Ca senator de București vă promit că mă voi implica pentru a găsi soluții pentru finanțarea investițiilor în orașul nostru. Am demonstrat acest lucru pentru finanțele României o voi face și pentru București”, a scris Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu o zi, Nicușor Dan s-a întâlnit cu administratorul special al ELCEN, unul dintre specialiștii sistemului de termoficare al Capitalei.

„Am vrut să văd concret cum s-a lucrat în ultimii ani de zile în domeniul termoficării și m-am convins din nou că sistemul de termoficare din București e într-o situație foarte dificilă”, a scris Dan pe pagina sa de Facebook.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG