Linkuri accesibilitate

Florin Roman îi atacă pe partenerii de coaliție. Mesaj împotriva lui Vlad Voiculescu


Romania: PNL leaders NElu Tataru si Florin Roman
Romania: PNL leaders NElu Tataru si Florin Roman

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a lansat un atac la adresa a doi dintre miniștrii de la USR PLUS. Roman scrie într=o postare Facebook că Vlad Voiculescu și Cristian Ghinea ar trebui să se apuce de treabă și să nu se mai plângă de greaua moștenire.

Nu mai avem timp de pierdut cu ștampile aruncate pe pereți, căutat prin sertare, umblat cu foto/video după noi. Gata domnilor, suflecați mânecile și la treabă!vLăsați și greaua moștenire, lăsați și noua moștenire...eu mă simt în Ziua Cârtiței când aud mereu aceeași placă”, scrie Florin Roman.

Deputatul Roman îi îndeamnă pe demnitarii de la USR-PLUS să fie „bărbați și oameni politici adevărați” și să treacă la muncă.

Postarea de pe Facebook de la Florin Roman
Postarea de pe Facebook de la Florin Roman

Solicit public ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, dar mai ales ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, alocarea a 50 de milioane de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), care înseamnă finanţări de reforme! Acești bani sunt vitali pentru dotarea spitalelor din România cu instalații de detectare și stingere a incendiilor și tot ce mai e nevoie!”, mai spune Florin Roman.

Postarea deputatului vine la o zi după ce i-a luat un interviu fostului ministru PNL al Sănătății, tot pe Facebook.

În dialogul cu Nelu Tătaru, Florin Roman îl întreabă pe acesta despre perioada petrecută la Ministerul Sănătății și despre greutățile pe care le-a avut. Cei doi ating și problema respectării normelor pentru incendiu de către spitalele din România și numirii managerilor de spitale

„80% din managerii de spitale nu au ce căuta. Să nu ții legătura cu corpul medical, să nu ai medicamente în sptiale..”, i-a spus Tătaru, care a completat că în Educație și Sănătate nu trebuie să existe culoare politică.

La finalul interviului, Florin Roman îl numește pe Nelu Tătaru „cel mai bun ministru” pe care l-a avut PNL.

XS
SM
MD
LG