Linkuri accesibilitate

Florin Roman, liderul deputaților PNL: Nu participăm la votul moțiunii baronilor PSD


Florin Roman, liderul deputaților liberali

Deputații liberali anunță prin vocea liderului lor, Florin Roman, că nu vor participa la votul de luni, din parlament, al moțiunii de cenzură inițiate de PSD.

„Grupul deputaților PNL nu participa la votul asupra moțiunii de cenzura, pe care PSD a transformat-o într-un ghem de minciuni”, a anunțat Florin Roman.

În opinia sa, moțiunea PSD ar fi trebuie sa se intituleze „PSD vrea sa dea foc României, în plină pandemie!” având în vedere faptul că România este în lupta cu pandemia și că suntem cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale și parlamentare.

Gestul PSD, în aceste condiții, nu este doar neconstituțional, ci și unul profund iresponsabil, mai spune liderul deputaților liberali.

„După ce au lăsat România cu depozitele goale de medicamente, cu stocuri ZERO, PSD a dus in permanenta o lupta pentru sabotarea guvernului. S-au plâns ca măsurile luate de guvern sunt prea dure, au cerut relaxare peste relaxare și rezultatul este ca am ajuns la o medie de peste 1200 de cazuri pe zi. Au lăsat guvernul fără posibilitatea unor acțiuni legale și astfel, numărul cazurilor grave de pe secțiile ATI a explodat. Lupta de gherila a PSD s-a mutat apoi pe plan economic, solicitând măriri de pensii și salarii, de parcă România nu ar fi trebuit sa aloce sumele necesare luptei anti-COVID-19. Reamintesc ca la votarea bugetului de stat, România nu era în situația de a lupta împotriva unui virus care nu a plecat. Acum, baronii roșii ai PSD vor sa genereze o criza politica, sa arunce România în haos, doar pentru interese de partid. Este cel mai iresponsabil lucru pe care îl poate face PSD! Nicăieri în lume, un partid nu a forțat o moțiune de cenzură în perioada pandemiei!”, a declarat Florin Roman.

El a spus că tocmai din aceste motive, deputații liberali nu vor participa la votul moțiunii, pentru a nu gira „acest demers politicianist al baronilor PSD, unul iresponsabil, neconstituțional și împotriva intereselor de stabilitate politică a unei țări aflate încă în război cu pandemia!”

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG