Linkuri accesibilitate

Fostul ministru PNȚCD, Vlad Roșca, s-a înscris în partidul fondat de Voiculescu


Romania-Vlad Roșca

Vlad Roșca, fost ministru PNȚCD și membru PNL, a intrat în Partidul Popular Umanist (social-liberal). Roșca a fost șeful Departamentului de Lucrări Publice din cadrul Primăriei Municipiului București, secretar de stat țărănist, ministru al Funcției Publice în guvernul condus de Mugur Isărescu. A fost vicepreședinte al PNȚCD și secretar executiv al PNL.

„Constatând situația complicată, deloc pozitivă, pe care țara noastră o traversează în ultima perioadă, am decis să revin în politică, alăturându-mă noii echipe ce s-a constituit în cadrul PPU (social-liberal). Am convingerea că valorile umaniste, precum și cele social-liberale reprezintă un fundament solid, care are capacitatea reală de a asigura construirea unui viitor luminos și sigur pentru fiecare român ce a ales să trăiască și să muncească cinstit în această țară!”, spune Roșca în comunicatul remis presei luni de PPUSL prin care-și anunță intrarea în partidul fondat de Dan Voiculescu.

În urmă cu trei zile, și Cătălin Harnarea și-a anunțat înregimentarea în rândurile partidului fondat de Dan Voiculescu și condus de Daniel Ionașcu. Harnagea a fost jurnalist la secția externe a cotidianului România liberă, apoi redactor-șef al agenției ARPress, a aceluiași cotidian, apoi consilier prezidențial al lui Emil Constantinescu și apoi șef al Serviciului de Informații Externe. Harnagea este un obișnuit al platourilor Antenei 3, post patronat de același Dan Voiculescu.

Înainte de Harnagea, și-a anunțat intrarea în PPUSL și Teodor Meleșcanu, rămas fără partid după ce a fost dat afară din ALDE pentru că a făcut jocurile PSD, pe când era condus de Viorica Dăncilă, de a dezarticula partidul și grupurile sale parlamentare după ce Călin Popescu Tăriceanu și-a anunțat retragerea de la guvernarea susținută până atunci alături de PSD.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Urșii din România, veșnic vinovați de toate relele
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:11:04 0:00
XS
SM
MD
LG