Linkuri accesibilitate

Fostul primar din Călărași, mort de Covid-19 la două săptămâni după alegeri


Romania, Daniel Drăgulin

Daniel Drăgulin, primar al orașului Călărași între 2012 și 2020, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. El avea 59 de ani și se afla internat la Institutul Matei Balș din București, având mai multe comorbidități.

El nu a mai putut să participe în ultima săptămână de campanie a alegerilor locale din 27 septembrie, după ce starea sa s-a deteriorat, a arătat premierul Ludovic Orban.

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 - 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL. Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată într-un comunicat al PNL.

Daniel Drăgulin (PNL) a pierdut al treilea mandat în favoarea candidatului PSD, Marius Grigore Dulce.

Conform datelor Autorităţii Electorale Permanente, Drăgulin a obţinut 32,96% din voturi, în timp ce câştigătorul alegerilor a obţinut 43,43% din opţiunile alegătorilor din municipiul Călăraşi, la o prezentă la vot de aproape 40%.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG