Linkuri accesibilitate

Gabriela Firea, în școală cu copiii ei, în ciuda interdicțiilor


Gabriela Firea, Florentin Pandele
Gabriela Firea, Florentin Pandele

Primarul general Gabriela Firea și soțul ei, primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele s-au imortalizat luni cu cei doi copii ai lor în prima zi de școală, în bănci, în ciuda faptului că accesul părinților este interzis în școli din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Mai mult, cei doi au făcut fotografii cu copiii lor fără măști, deși purtarea măștilor este obligatorie în spațiile închise și în sălile de curs.

Gabriela Firea a minimalizat gravitatea gestului său, declarând pentru G4Media.ro că toți părinții și copiii au acces în școală în grupuri de 5 pentru a prelua manuale și că și-au dat măștile jos 30 de secunde pentru o fotografie.

De fapt, intrarea părinților în școli este interzisă prin ordin de ministru, toți părinții supunându-se luni reglementării în vigoare și însoțindu-și copiii până la poarta școlii.

Între timp, primarul general, care postase pe Facebook imaginile cu cei doi copii și cu soțul ei în băncile din clasă a șters imaginile incriminatoare, păstrându-le doar pe cele din fața școlii.

XS
SM
MD
LG