Linkuri accesibilitate

Gabriela Firea: Mi se reproșa că sunt prea nouă, acum sunt veche și anchilozată?


Romania- Gabriela Firea, alături de Marcel Ciolacu
Romania- Gabriela Firea, alături de Marcel Ciolacu

Social-democrații se reunesc marți în prima ședință de după alegerile locale în care au pierdut Primăria Bucureștiului, dar și 4 sectoare, cu unul indecis, și mai multe primării și Consilii Județene.

La sosirea la sediul PSD, Gabriela Firea a respins posibilitatea ca ea să fie cea la care s-a referit Marcel Ciolacu când a vorbit de candidați care au pierdut pentru că sunt „vechi și anchilozați".

„Păi până acum mi se spunea că sunt prea nouă, prea proaspătă în partid și că emit prea multe pretenții de funcții. Acum sunt veche și anchilozată?! Cu siguranță nu se referea la mine, pentru că repet, eu sunt și foarte nouă în partid, mi s-a dat peste nas de nu știu câte ori, de către alți membrii ai partidului, fondatori, că sunt mult prea nouă și că să mai stau acolo la locul meu la colț să mai aștept niște ani. Nu, sub nicio formă nu se referea la mine și probabil că vă va declara dumnealui la cine se referea. Am niște bănuieli, dar de ce să fac eu declarații în locul dumnealui”, a declarat Gabriela Firea.

O altă temă care a generat dezbateri este lipsa ei de la sediul PSD în seara alegerilor și decizia de a transmite un mesaj pe Facebook după exit-poll-uri.

„În timpul săptămânii s-a luat această decizie de către echipa de comunicare, să urmăresc exit poll-ul la primăria sau la București. Așa s-a stabilit", a arătat Firea.

Ea reluat atacuri la campania adversă pentru a explica de ce a pierdut alegeri și a povestit despre o discuție între soțul său, Florentin Pandele, și Ludovic Orban în care s-au cerut explicații privind „demonizarea" ei, iar premierul a replicat că „sunt declarații politice"

Independentul Nicușor Dan, susținut de USR PLUS și PNL, a câștigat duminică alegerile pentru Primăria Capitalei cu 42,8% surclasându-și contracandidata, pe primarul general în funcție, Gabriela Firea, cu 4,9 procente.

XS
SM
MD
LG