Linkuri accesibilitate

George Simion, față în față cu Andreea Esca. Cum a răspuns la întrebarea „Sunteți un om violent?"


La PRO TV, continuă seria de interviuri cu principalii candidați la prima funcție în stat, iar invitatul de joi seara este liderul AUR, George Simion.

Întrebat de Andreea Esca dacă este un om violent, George Simion a răspuns: „Cu siguranță sunt un om care se revoltă când vede nedreptate, dar ca majoriatea românilor nu sunt violent. Însă, când îl vezi pe Virgil Popescu, cel care a distrus sistemul energetic din România, iar acum ia toată țara în râs, e greu să te abții. Sunt bucuros că nu am trecum anumite linii și m-am abținut", transmit stirileprotv.ro.

„Ați trecut totuși niște linii pentru un politician în Parlament, nu?", a spus Andreea Esca, iar răspunsul liderului AUR a venit imediat: „Având în vedere câtă liniște a fost în Parlament până să venim noi acolo, sunt bucuros că am trecut acele linii. Era nevoie de mai multă gălăgie și cred că cineva trebuie să sancționeze, în limite democratice, cu siguranță fără violențe fizice, însă taxând orice încălcare și orice nedreptate care se face cetățenilor".

„Dacă ne uităm în Ucraina și în trecutul președintelui Ucrainei, vedem niște scene care nu l-ar califica pentru funcția aceasta, însă a fost ales de către ucraineni", a continuat George Simion.

Până acum, în platoul Știrilor PRO TV au mai fost prezenți: Marcel Ciolacu (PSD), Mircea Geoană (Independent) și Nicolae Ciucă (PNL).

Mai sunt două luni, până la primul tur al alegerilor prezidențiale, iar autoritățile au început pregătirile.

Joi, au anunțat că vor fi aproape 19.000 de secții de votare pentru românii din țară și 900 în diaspora.

De asemenea, pentru ambele tururi ale prezidențialelor, vor fi tipărite peste 9 milioane de buletine de vot pentru cei din străinătate și aproape 40 de milioane pentru cei din țară.

Europa Liberă România e pe Google News. Abonați-vă AICI
XS
SM
MD
LG