Linkuri accesibilitate

Gheorghe Flutur, al treilea mandat la șefia CJ Suceava cu 41% din voturi


România, Gheorghe Flutur, președintele reales al Consiliului Județean

Numărătoarea paralelă a liberalilor îl dă câștigător la Suceava pe liderul organizației județene a PNL, Gheorghe Flutur, care ar fi câștigat al treilea mandat la conducerea Consiliului Judeţean (CJ), cu 41,53%, respectiv 106.778 din voturile alegătorilor, potrivit numărătorii paralele finalizate de liberalii suceveni.

El este urmat de candidatul PSD, fostul prefect de Suceava Mirela Adomnicăi, cu 31,82% din opţiunile electoratului, adică 81.794 voturi, urmată de Bogdan Codreanu de la PMP, cu 9,57%, respectiv 28.002 voturi, scrie Agerpres.

Potrivit liberalilor, PNL va avea majoritate în CJ Suceava cu 18 consilieri plus votul preşedintelui Gheorghe Flutur, urmat de PSD cu 14, şi PMP cu patru.

„Am câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, avem majoritatea în Consiliul Judeţean şi avem 52 de primării. (...) Votul, din punctul nostru de vedere, este o notă bună pentru ceea ce am făcut şi înseamnă în acelaşi timp mari aşteptări pentru ceea ce urmează să facem.Va fi un mandat cu multe investiţii în judeţul Suceava, realizabile prin colaborare cu toţi primarii din judeţ şi cu sprijinul Guvernului liberal", a declarat Gheorghe Flutur.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG