Linkuri accesibilitate

Guvernul a lansat o nouă platformă cu date despre pandemia de coronavirus


Guvernul a mai lansat și platforma știrioficiale.ro
Guvernul a mai lansat și platforma știrioficiale.ro

Platforma DateLaZi, lansată joi de Guvern, are rolul de a prezenta infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorități.

Grupul de Comunicare Strategică transmite că Guvernul a lansat, joi, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României și organizația neguvernamentală Code for Romania, o nouă platformă online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro.

„Informațiile publicate pe datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public și reprezentanții media și face referire la situația în desfășurare determinată de răspândirea infecției cu coronavirus (COVID-19). Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritățile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României”, se arată în comunicatul autorităților.

În urmă cu mai mult de o săptămână, Guvernul lansa platforma online COVID-19 Știri Oficiale (stirioficiale.ro), unde sunt publicate știri și conferințe online

XS
SM
MD
LG