Linkuri accesibilitate

Accident rutier în Prahova în care au fost răniți fostul ministru Ilan Laufer şi familia sa


Fostul ministru PSD al Comerțului și Antreprenoriatului, Ilan Laufer.
Fostul ministru PSD al Comerțului și Antreprenoriatului, Ilan Laufer.

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri Ilan Laufer, soţia sa, Alina, şi cei doi copii ai familiei au fost răniţi, sâmbătă, într-un accident rutier produs în Câmpina/judeţul Prahova pe Bulevardul Carol I.

Autoturismul fostului ministru s-a izbit de un copac şi apoi a ricoșat într-un autoturism pe care a încercat să-l evite. .

„Din primele cercetări, a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părţii carosabile, ulterior, intrând în coliziune şi cu autoturismul mai sus menţionat, condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 40 de ani, precum şi a pasagerei dreapta-faţă, în vârstă de 42 de ani, şi a doi minori, care se aflau pe bancheta din spate, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, transmite poliția prahoveană, citată de News.ro.

Ambii şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Laufer a fost ministru PSD al Mediului de Afaceri, Comerțului și Antreprenoriatului între iunie 2017 și ianuarie 2018 în guvernul Tudose.

  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

XS
SM
MD
LG