Linkuri accesibilitate

Imagine din București. Copiii respectă regulile de distanțare în școală, părinții nu


Două școli din București, aceeași atitudine: elevii respectă regulile de distanțare în curtea școlii, părinții lor nu (foto: pagina de Facebook/Ștefan Pălărie)

Două instantanee surprinse în preajma a două școli din București arată cum elevii respectă regulile de distanțare în curtea școlii, în schimb, părinții nu: stau înghesuiți dincolo de gard.

Două astfel de imagini au fost surprinse de Ștefan Pălărie, expert în educație, care a înființat „Școala de Valori”, la două școli din București. Una de ansamblu, de la înălțime, care arată și mai bine distincția dintre cele două grupuri, de copii și maturi, și una surprinsă de aproape, la altă școală din București, cu părinții stând claie peste grămadă, în stradă, dincolo de gardul școlii.

„În interior elevii distanțați. În exterior părinții înghesuiți. Privind poza asta ai spune că e bine ca elevii să fie ținuți cât mai mult la școală, departe de aglomerația străzii pentru a-i putea proteja și nu invers, așa cum se tem mulți dintre părinți. Avem nevoie de educație și pentru adulți. Asta este cert!, scrie Ștefan Pălărie pe pagina sa de Facebook.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG