Linkuri accesibilitate

Incendiu puternic în Centrul Capitalei. Pompierii au intervenit cu 11 autospeciale


Un incendiu puternic a izbucnit la o clădire de pe Calea Dorobanților din București

Mai multe mașini de pompieri au intervenit luni dimineață la un incendiu de pe Calea Dorobanți din București în urma unei degajări mari de fum. Primele informații au arătat că incendiul s-a produs la mansarda clădirii sediului Transgaz. Traficul rutier a fost restricţionat pe Calea Dorobanţi, între şoseaua Ştefan cel Mare şi bulevardul Dacia.

Actualizare. Incendiul a fost stins. Pompierii spun că mașinile sunt retrase in mod progresiv pentru a debloca traficul.

Pompierii spun că au intervenit cu 11 autospeciale de stingere și că nu există pericol de propagare la clădirile din stânga și din dreapta. Există însă pericol de propagare a focului la o clădire din sticlă. Nu există victime până în acest moment, toate persoanele care se aflau în clădire au fost evacuate la timp, precizează pompierii.

Pompierii mai spun că au acționatla exterior pe toate laturile clădirii, respectiv la interior în mansardă. „Totodată, acționăm pentru îndepărtarea învelitorii din tablă pentru a realiza accesul la structura acoperișului”, arată pompierii.

Circulația în zonă a fost deviată.

„Având în vedere intervenţia pompierilor la un incendiu situat pe Calea Dorobanţi, Brigada Rutieră recomandă participanţilor la trafic să evite zona, să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri şi să circule cu prudenţă”, informează biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Știre în curs de actualizare

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Ce înseamnă rezultatul alegerilor din Slovacia
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:52 0:00
XS
SM
MD
LG