Linkuri accesibilitate

Incendiu la marginea Pădurii Băneasa de lângă București, fără victime


Aproximativ 70 de pompieri încearcă să stingă un incendiu care a ars astăzi 30 de hectare de vegetație uscată din nordul Capitalei.

Pompierii bucureșteni au intervenit marți la un incendiu lângă șoseaua de centură a Bucureștiului. Incendiul a afectat 30 de hectare de câmp din nordul Capitalei.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit cu aproximativ 70 de pompieri și cu 15 mașini cu apă.

Incendiul a fost, la scurt timp, lichidat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență de Urgență București Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru Europa Liberă, că nu a existat riscul extinderii focului la cartiere de locuințe din zonă.

Incendiul de lângă Pădurea Băneasa a distrus 30 de hectare de vegetație
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:29 0:00

Intervenția a fost complicată deoarece mașinile s-au putut reumple cu apă doar de la firmele care au sedii în apropiere de centura Bucureștiului.

Focul a afectat fațada și terasa unei case aflată pe suprafața care a ars până acum.

Nu au existat victime.

 • 16x9 Image

  Anca Grădinaru

  Anca Grădinaru este senior correspondent la Europa Liberă din februarie 2023.
  Este jurnalist de 25 de ani. Anterior, a lucrat la Ziarul Adevărul, Antena 1, Antena 3, Digi 24 și Radio Europa FM.

  A realizat știri, anchete, reportaje și documentare, radio și de televiziune, în România, Ucraina, Irak, Statele Unite ale Americii, Canada și Australia.
   
  A transmis de la majoritatea summiturilor NATO de după aderarea României la Alianța Nord Atlantică și de la reuniuni ale Uniunii Europene, de la vizitele papilor la București și de la primele două ediții ale Jocurilor Invictus la care a participat România.

  Unele dintre reportajele Ancăi Grădinaru au fost premiate de New Mexico Associated Press și Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România.

  La Europa FM, a realizat emisiunea „Interviurile Europa FM” și „Piața Victoriei”. Este absolventă a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu și a unei burse de un an la New Mexico State University din Statele Unite ale Americii.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

200 de răniți într-o explozie puternică în regiunea Nagorno Karabah
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:33 0:00
XS
SM
MD
LG