Linkuri accesibilitate

Incendiu de vegetație în apropiere de penitenciarul de la Poarta Albă


Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, marţi seară, în apropiere de Penitenciarul Poarta Albă, în judeţul Constanţa, pe un câmp din zona podului peste Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari.

Potrivit ISU Constanţa, este un incendiu de vegetaţie uscată, pe un teren cu mărăciniş, lăstăriş şi viţă de vie.

Cinci autospeciale și 20 de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor, dar şi pentru a împiedica extinderea acestora la barăcile și spitalul penitenciarului.

Intervin pompierii de la Punctul Temporar de Stingere Valu lui Traian și Detașamentul de pompieri Palas, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. O altă autospecială se deplasează, în sprijin, de la Punctul Temporar de Stingere Ovidiu, transmite focuspress.ro.

În partea dinspre Penitenciarul Poarta Alba s-a reuşit limitarea incendiului, la aproximativ 200 de metri distanţă, transmite News.ro.

Pe lângă vegetație uscată au ars și mai multe culturi de viță de vie.

Europa Liberă România e pe Google News. Vă puteți abona AICI.
  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

200 de răniți într-o explozie puternică în regiunea Nagorno Karabah
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:33 0:00
XS
SM
MD
LG