Linkuri accesibilitate

Jurnalul Irinei (10). Veste bună de la ministrul Toader. Veste proastă de la Paris. Ciocu' mic, Manfred Weber!


Liviu Dragnea și prietena sa, Irina.

Scandal acasă și la partid cu lista pentru Bruxelles.

09:02 – M-am trezit un car de nervi. Toată noaptea m-am zvârcolit în pat de oftică. Liviu sforăia tare, dormea lemn cu tot cu hernia lui de disc, așa că l-a durut în cot de frământările mele. Când s-a trezit, l-am luat la întrebări în legătură cu lista de candidați pentru europarlamentare. Ce caută acolo figuranta Cătălina Ștefănescu pe loc semi-eligibil? Înțeleg, are o simpatie pentru ea, dar fără să mă întrebe?! Mi-a zis că sunt geloasă degeaba. Între ei nu mai este nimic demult, doar amintiri plăcute. Și atunci, mă întreb, de ce a băgat-o pe listă?! Are o datorie așa de mare față de ea? Vrea să mă facă să sufăr înainte de nuntă? Cum rămâne cu sentimentele mele rănite? I-am zis de la obraz: lista aia este o mizerie! Să-ți fie rușine, Liviule!

Grupul Roșia Today
Grupul Roșia Today

10:07 – Mi s-au rupt ciorapii lycra când i-am tras pe mine. Și doar l-am rugat pe Codrin să-mi cumpere de firmă, nu de ăștia de la ADESGO.

11:20 – M-au sunat de la Paris să mă anunțe că rochia mea de mireasă, croită la comandă, a luat foc din nou. Vestele galbene au incendiat magazinul de pe Champs Elysee. Alți bani, altă distracție. Pe urmă a venit acasă curierul să-mi aducă un model de invitație pentru nuntă. Nu știu ce-au înțeles ăia de la firma de tipărit invitații, dar au scris așa: Liviu Dragnea #șîeu avem plăcerea să vă invităm la căsătoria noastră... Bătaie de joc, #pibuni! Le-am returnat tot lotul și am trimis și poliția la ei în control.

13:13 – În sfârșit, o veste bună! Se pare că i-a venit mintea la cap lui Tudorel Toader. Pregătește ordonanța aia cu completurile ilegale de 5 judecători. După hernia de disc, Liviu era pregătit să se îmbolnăvească și de ficat. S-ar putea să nu mai fie nevoie, slavă Domnului.

16:09 – Am citit o chestie foarte tare. Un primar de-al lui Iohannis, adică liberal, a dat la funcționarii din primăria Vladimir, județul Gorj, sporuri de calculator și de xerox. Deci să nu mai zică nimeni că numai PSD-ul fură, da? Fură toți! Se aude domnu' Manfred Weber care vrei să tai fondurile UE pentru România?

18:30 – Mă cam plictisesc. Și am terminat de văzut tot Netflixul. O porcărie. Filme de doi lei.

19:45 – A ieșit ceartă mare la partid în legătură cu lista pentru Bruxelles. Și dacă nu l-aș fi avertizat... Noaptea asta doarme la sediu, în Kiseleff, că negociază cu mitocanii din teritoriu. Marian Oprișan le-a adus iar un portbagaj de vin de la Focșani.

21:02 – Netflix, Netflix, Netflix. Mai bine mă măritam cu Netflix, că stau mai mult cu el decât cu Liviu.

22:35 – Wow, Gabi Firea operată...

24:30 –Dumnezeu are grijă de toate. Liviu s-a internat în spital și Gabi Firea s-a operat! Adorm cu zâmbetul pe bune.

Acesta este un text satiric. Opiniile autorului nu coincid neapărat cu poziția Radio Europa Liberă.

Podcast - 1989

XS
SM
MD
LG