Linkuri accesibilitate

Klaus Iohannis, de ziua copilului: Trebuie să facem față, cu mic cu mare, luptei cu virusul


Președintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, arătând că anul acesta sărbătorim 1 Iunie în condiții neobișnuite, întrucât ”trebuie să facem față cu toții, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol”.

”Dragi copii, anul acesta sărbătorim 1 Iunie în condiții neobișnuite, întrucât trebuie să facem față cu toții, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Știu cât de greu v-a fost în aceste luni, departe de colegi, de prieteni, de activitățile pe care le făceați zilnic cu plăcere. Ați făcut eforturi extraordinare și v-ați adaptat școlii online, înțelegând astfel că educația rămâne la fel de importantă în tot acest timp. Vă mulțumesc pentru că ați fost înțelegători și că i-ați protejat pe cei dragi, pe părinți și mai ales pe bunici, care sunt cei mai vulnerabili în fața bolii”, se arată în mesajul președintelui transmis cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, citat de Mediafax.

El le-a urat copiilor care vor susține în curând examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat mult succes.

”Anul acesta, condițiile în care se vor desfășura examenele sunt diferite, dar sunt convins că vă veți descurca foarte bine! Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici și că nu veți lăsa nimic să stea în calea ambițiilor voastre. Prin respectarea regulilor sanitare, fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului și vă asigur că împreună vom depăși cu bine această perioadă! La mulți ani cu multe bucurii”, se mai arată în mesajul șefului statului.

XS
SM
MD
LG