Linkuri accesibilitate

Cel mai mare producător de lactate din România închide o fabrică cu aproape 100 de angajați


O importantă fabrică de lactate din România se închide.
O importantă fabrică de lactate din România se închide.

Cel mai mare producător de lactate din România, Lactalis, închide fabrica din Miercurea Ciuc și îi concediază pe cei 95 de angajați de acolo, relatează Stirile ProTV.

Compania care are aproximativ 2.000 de angajați a anunțat că își va concentra investițiile în celelalte patru mari fabrici din România.

Angajații concediați vor avea acces la măsurile compensatorii și la toate beneficiile prevăzute în contractul colectiv de muncă pentru procedura concedierii colective.

Grupul francez Lactalis are în portofoliu branduri precum Zuzu, Albalact, Covalact de la Țară și LaDorna.

Lactalis are patru mari fabrici în România: Oiejdea - județul Alba, Sfântu Gheorghe - județul Covasna, Câmpulung Moldovenesc - județul Suceava și Tunari - județul Ilfov.

Citește mai mult pe Știrile ProTV.ro.

  • 16x9 Image

    Adrian Ardelean

    S-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2023. A intrat în presă în 2002 și s-a format că jurnalist la BBC World Service Romania. A lucrat mai apoi atât pentru posturi de radio și televiziune naționale ca Europa FM, Digi24, cât și pentru posturi de radio și televiziune regionale ca Transilvania LIVE, Radio Romania Cluj sau EBS Radio Cluj. Experiența lui include producerea și prezentarea de emisiuni live, jurnale de știri, dar și realizarea de analize, reportaje și documentare pe subiecte ce țin de actualitatea în economie, administrație și societate.

XS
SM
MD
LG