Linkuri accesibilitate

Licu, fără concurență. Candidații de adjuncți și pe secții


Bogdan Licu este singurul admis la interviurile pentru funcția de prim-adjunct al procurorului general
Bogdan Licu este singurul admis la interviurile pentru funcția de prim-adjunct al procurorului general

Actualul interimar de la șefia Parchetului General, procurorul Bogdan Licu, este singurul candidat admis la interviul pentru funcţia de prim-adjunct al procurorului general, a anunţat, marţi seară, Ministerul Justiţiei, tot așa cum și Maria-Magdalena Militaru este singura admisă pentru funcția de adjunct al procurorului general. Ambii vor susține interviul pe 20 ianuarie.

La șefia secției de Urmărire penală și criminalistică din Parchetul General au fost admiși la interviu procurorii Dragoş Cojocariu, Adriana Denisa Cristodor şi Romulus Dan Varga, care vor fi audiați tot pe 20 ianuarie.

Abia peste o săptămână vor fi intervievați pentru șefia secției Parchetelor Militare Marius Museanu, Ionel Corbu, Cătălin Ranco Piţu, Paul Truica, Grigore Cătălin Popescu şi Florin Daniel Căşuneanu.

Pentru funcția de adjunct al șefului Parchetului Antimafia au fost admiși la interviu Ioana Bogdana Albani, Oana Daniela Paţu, Teodor Niţă şi Oana Schmidt-Hăineală, care vor fi audiați pe 29 ianuarie, iar pentru postul de ajunct al șefului DNA vor fi intervievați pe 30 ianuarie procurorii Gabriela Popa, Mădălina Scarlat şi Elena Hach.

În ultima zi a lunii ianuarie vine rândul viitorilor șefi de secție din DNA să fie audiați, Constantin Claudiu Dumitrescu și Silviu Paul Dumitriu neavând concurență la șefia secției de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupție și la cea a combaterii corupției.

Candidaţii admişi la interviu vor avea la dispoziţie 30 de minute pentru susţinerea proiectului şi 60 de minute pentru întrebări şi răspunsuri.

Citește și:

Încep interviurile pentru PG, DNA și DIICOT. Lista candidaților

XS
SM
MD
LG