Linkuri accesibilitate

Lista țărilor cu risc ridicat| Grecia se apropie de „zona roșie”, Spania și Portugalia sunt deja pe listă


Grecia se apropie de zona roșie, ceea ce înseamnă că pot apărea probleme pentru turiștii care nu sunt vaccinați. Imagine din Mykonos, 2021

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a anunțat noua listă cu clasificarea țărilor în funcție de rata de incidență. Grecia se află la granița cu zona roșie.

Destinații preferate de vacanță precum Grecia, Spania și Portugalia se află în zona roșie sau sunt foarte aproape de această categorie. Grecia a rămas și în ultima hotărâre a CNSU în zona galbenă, dar la o rată de incidență de 2.9.

Persoanele care au făcut schema completă de vaccinare nu trebuie să stea în carantină, chiar dacă vin dintr-o țară aflată pe lista roșie sau galbenă. Din zona galbenă se poate scăpa de carantină cu un test PCR, dar această variantă nu este valabilă pentru cei care se întorc din țări aflate pe lista roșie.

Lista țărilor din zona roșie, 22 iulie 2021
Lista țărilor din zona roșie, 22 iulie 2021

Veștile încep să fie îngrijorătoare pentru iubitorii de vacanțe. Spania, Portugalia, Olanda, Cipru și Marea Britanie se află în zona roșie.

Noua listă a țărilor în funcție de rata de incidență a fost prezentată joi seara dimineață, actualizarea fiind la 14 zile.

Lista țărilor din zona galbenă, 22 iulie 2021
Lista țărilor din zona galbenă, 22 iulie 2021

Turcia și Bulgaria se află în zona verde, la fel Franța și Statele Unite ale Americii.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG