Linkuri accesibilitate

Lista viceprimarilor PNL la Capitală și la primăriile de sector


Președintele PNL Violeta Alexandru

Violeta Alexandru, președintele PNL București a anunțat luni lista viceprimarilor PNL la Primăria Capitalei și la sectoare.

„Respectând Protocolul încheiat cu partenerii noștri de la USR - Plus, în birourile politice ale organizațiilor PNL din toate sectoarele în care, în consiliile locale, avem majoritate alături de parteneri, am desemnat de curând candidații pentru funcțiile de viceprimari. La Capitală - prin Biroul Politic al Municipiului București, la sectoare - prin Birourile Politice de sector. La sectorul 5 nu avem majoritate, Dreapta nu va propune viceprimar(i). Practic, PNL respectă principiul parității, principiul stabilit în mod expres în Protocolul semnat, înainte de alegeri, cu USR-Plus, pentru binele bucureștenilor”, a scris Alexandru pe pagina sa de Facebook.

Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu care va lucra alături de Vlad Voiculescu, de la USR PLUS.
Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb,
Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone și Adrian Costache,
Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea,
Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea,
Viceprimari Sector 6 – ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – Plus. „Așa cum PNL face 2 nominalizări la sectorul 2. Ambii primari (Ciucu, PNL – Sector 6 și Mihaiu, USR-Plus – Sector 2) vor face proba că pot lucra cu reprezentanții partidului partener”, spune Alexandru.

Liderul liberalilor din Capitală spune că PNL contează pe sprijinul PMP pentru proiectele inițiate spre binele bucureștenilor.

„Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală și nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc. Așadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câștigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forțele în fața unui PSD care nici nu renunță nici nu lasă Capitala și sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a conchis Violeta Alexandru.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Explozie la o navă civilă străină în portul Sulina
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:28 0:00
XS
SM
MD
LG