Linkuri accesibilitate

Live din redacția Europa Liberă România, luni, 10 iunie, ora 16:00 - prof. univ. Cristian Pîrvulescu, politolog


Live din redacția Europa Liberă România, luni, 10 iunie, ora 16:00 - prof. univ. Cristian Pîrvulescu, politolog
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:34:36 0:00

Decanul Facultății de Științe Politice/ SNSPA, Cristian Pîrvulescu, analizează în direct, într-o dezbatere video la Europa Liberă, rezultatele alegerilor. Ce câștigă și ce pierde democrația românească după locale și europarlamentare? Care sunt perspectivele pentru prezidențialele din septembrie?

Ce câștigă și ce pierde România după alegerile locale și europarlamentare? Care sunt perspectivele pentru alegerile prezidențiale din septembrie? Partidele de guvernare PSD și PNL se mențin pe primul loc, au pierdut Primăria Capitalei în favoarea actualului primar, Nicușor Dan, susținut de Alianța Dreapta Unită.

Prezența la vot este mai bună decât în 2019, partidele radicale par să capitalizeze mai puține voturi decât arătau sondajele, iar România trimite primul independent în PE. Adriana Nedelea analizează rezultatele alegerilor alături de profesorul Cristian Pîrvulescu, decanul Facultății de Științe Politice din cadrul SNSPA, în direct, într-o dezbatere video din redacția Europa Liberă România.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG